Nødebo Stavgangforening

Faste ture

Som regel går vi således:

Mandage kl. 9,30 mødes vi på Parkeringspladsen overfor Skovskolen.

Vi går nordpå til Kongens Bøge – ca. 6 km og er tilbage på parkeringspladsen efter ca. 1 time og 15 minutter.

Torsdage mødes vi kl 9,30 ved Klubhuset for enden af Krostien. Her går vi 1 time i Nødebo Holt.

Den 1. torsdag i hver måned er der kaffe i klubhuset efter turen.

Når vejret tillader det, er der  efter turen 5 minutters fælles afspænding.

Vi går i – næsten – al slags vejr.

Når du melder dig ind, vil foreningen gerne have din e-mail-adresse, så vi kan give besked om ændringer.

Eller klik ind på Aktuelt i hovedmenuen, hvor de seneste oplysninger løbende opdateres.

Oplevelsesture

Tur til Frederiksborg Slot

Torsdag d.12. oktober 2023

Så er det tid til årets sidste stavgangstur uden for Nødebo. Vi bliver i det nære og tager en tur til Slotsparken omkring Frederiksborg slot. Efterårsfarverne er der ikke helt endnu, men der er flot omkring Badstueslottet og Barokhaven.           

Parkering  øverst på Rendelæggerbakken og derfra går vi  til højre ind i slotsparken omkring Badstueslottet og de små kanaler. Vi laver en kort og lidt længere tur.

Vi regner med at gå stavgang og nyde parken i en times tid, og så mødes vi alle ved den lille bådebro i søen tæt på slottet  på Rendelæggerbakken, hvor Den Lille Færge vil møde os og tage os med en tur ud på Slotssøen. Og vi kan helt sikkert få skipperen til at fortælle gode historier om slottet.

Vi sejler ca ½ time og går derefter gennem barokhaven op til Cafe Havehuset, som åbner kl. 12. Her kan vi købe frokost. Madtilmelding er ikke nødvendig – de vil smøre i forvejen, og vi vælger hver især, når vi er der. Priserne på 1 stk. smørrebrød er fra ca 90 kr. og opefter. Man kan f.eks. få 2 stk. smørrebrød og en øl for 200 kr. (se evt. deres hjemmeside). Vi skal være ude igen senest kl. 13.30.

Vi har reserveret hele Havehuset – men da der kun er plads til ca. 25 personer indendøre – og det samme er gældende for pladser på Den Lille Færge, så vil vi bede jer tilmelde jer hurtigt og efter princippet ”først til Mølle”. Vi plejer at være omkring 20 personer på vores udflugter, så vi håber, at der er plads til alle de, der vil med. Er der flere, som ønsker at være med,  end der er plads til, så må de sidst ankomne ”nøjes” med gåturen og evt. frokost udendørs på Cafe Havehuset, men vi synes ikke, at vi kunne lade være med at tage imod det gode tilbud om en tur med færgen.

Tilmelding til Lotte på         senest torsdag d. 5.10. kl. 12.

Vi mødes som sædvanlig ved klubhuset kl. 9.30 og fylder bilerne.  

Husk 20 kr til chaufføren.

Mange hilsner  Margit, Inger og Lotte   

Ved kraftig blæst eller voldsom regn bliver turen aflyst.